Nutriční hodnoty (Bramborový nákyp s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 649 kJ / 1 589 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 61,12 g |
| – nasycené | 18,64 g |
| – nenasycené | 34,00 g |
| –– mononenasycené | 26,60 g |
| –– polynenasycené | 7,40 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 662 mg |
| Sodík | 409 mg |
| Sůl | 0,72 g |
| Sacharidy | 163,40 g |
| – cukry | 10,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 300 g 300 g mletého masa | Vepřový ořez | 300 g |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| tvrdý strouhany sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| může být česnek | Česnek čerstvý | |
| olej | Olej řepkový | |
| kečup | Kečup sladký |