Nutriční hodnoty (Zapékané rybí filé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 844 kJ / 680 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 98,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 21,93 g |
| – nasycené | 9,66 g |
| – nenasycené | 9,30 g |
| –– mononenasycené | 7,23 g |
| –– polynenasycené | 2,07 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 547 mg |
| Sodík | 1,18 g |
| Sůl | 2,85 g |
| Sacharidy | 15,20 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 5,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g rybího filé | Treska filet | 400 g |
| 100 g 100 g žampionů | Žampion čerstvý | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 80 g 80 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |
| 1 1 vrchovatá lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citrónová šťava | Šťáva z citrónu | |
| pažitka nebo petrželová nať | Pažitka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |