Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 435 kJ /
821 kcal
Bílkoviny21,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,03 g
Tuky1,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,10 g
Vláknina26,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy169,71 g
– cukry14,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg maličkých brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 1000 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá
čerstvý tymián Tymián čerstvý
1 lžíce 1 lžíce bílého vinného octa Ocet vinný bílý 15 ml
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.