Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vylepšený jogurtovník s borůvkami (i pro diabetiky))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 467 kJ /
1 785 kcal
Bílkoviny49,74 g
– z toho živočišné bílkoviny26,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky108,68 g
– nasycené59,26 g
– nenasycené40,90 g
–– mononenasycené34,80 g
–– polynenasycené6,10 g
––– omega 30,58 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,03 g
Sodík 302 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy148,90 g
– cukry10,80 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
směs na Jogurtovník (Vitana)
2 2 borůvkové jogurty (po 200 g) Jogurt kravský ovocný 3,5%
2 2 jogurty s nugátem a lískovým oříškem (Bifidus activ po 125 g)
1 1 pudinkový prášek s borůvkovou příchutí (lze jakýkoli ovocný) Puding v prášku
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
dostatek borůvek (na plech cca 36x40 asi 750 g borůvek) Borůvky čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.