Nutriční hodnoty (Vlašské maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 827 kJ / 1 393 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,10 g |
| Tuky | 81,46 g |
| – nasycené | 8,93 g |
| – nenasycené | 58,34 g |
| –– mononenasycené | 11,84 g |
| –– polynenasycené | 46,50 g |
| ––– omega 3 | 7,57 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 2,03 g |
| Sůl | 4,70 g |
| Sacharidy | 36,50 g |
| – cukry | 7,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřová kýta nebo kuřecí řízky | Vepřová kýta | 500 g |
| 100 g 100 g jader vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1 lžička 1 lžička moučkového cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| olej na pánev | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |