Nutriční hodnoty (Jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 078 kJ / 2 648 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 107,76 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 103,44 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,32 g | 
| Tuky | 79,19 g | 
| – nasycené | 25,85 g | 
| – nenasycené | 34,01 g | 
| –– mononenasycené | 26,53 g | 
| –– polynenasycené | 7,48 g | 
| ––– omega 3 | 0,59 g | 
| Vláknina | 26,80 g | 
| Cholesterol | 2,13 g | 
| Sodík | 1,23 g | 
| Sůl | 2,68 g | 
| Sacharidy | 362,60 g | 
| – cukry | 282,33 g | 
| ––– laktóza | 49,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g | 
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru na sníh | Cukr bílý | 25 g | 
| máslo na plech | Máslo kravské | |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g | 
| celá skořice | Skořice ceylonská | |
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 1 lžíce 1 lžíce pískového cukru | Cukr bílý | 15 g | 
| 2 2 vanilkové pudinky v prášku | Puding v prášku | 80 g | 
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml | 
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g | 
| šlehačka | Šlehačka 35% |