Nutriční hodnoty (Rychlý jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 800 kJ / 1 625 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,20 g |
| Tuky | 25,22 g |
| – nasycené | 6,10 g |
| – nenasycené | 11,71 g |
| –– mononenasycené | 8,59 g |
| –– polynenasycené | 3,12 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 12,30 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 431 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 301,20 g |
| – cukry | 181,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 150 g 150 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká | |
| pikantní marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu |