Nutriční hodnoty (Karbanátky s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 336 kJ / 1 753 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,50 g |
| Tuky | 94,35 g |
| – nasycené | 29,89 g |
| – nenasycené | 54,14 g |
| –– mononenasycené | 41,03 g |
| –– polynenasycené | 13,11 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 26,60 g |
| Cholesterol | 758 mg |
| Sodík | 5,58 g |
| Sůl | 13,07 g |
| Sacharidy | 91,90 g |
| – cukry | 40,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg pórku | Pórek čerstvý | 1000 g |
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |