Nutriční hodnoty (Buřtíkové ledvinky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 688 kJ / 165 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,43 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,68 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,75 g | 
| Tuky | 1,99 g | 
| – nasycené | 0,87 g | 
| – nenasycené | 0,95 g | 
| –– mononenasycené | 0,37 g | 
| –– polynenasycené | 0,58 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 12,78 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 190 mg | 
| Sůl | 0,45 g | 
| Sacharidy | 27,98 g | 
| – cukry | 17,70 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 vepřové ledvinky | Ledviny vepřové | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 buřty | Párek vepřový | |
| 1 1 větší červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g | 
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g | 
| Solamyl | Bramborový škrob | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |