Nutriční hodnoty (Hrnkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 12 487 kJ / 2 985 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 20,12 g |
| – nasycené | 4,64 g |
| – nenasycené | 9,50 g |
| –– mononenasycené | 6,10 g |
| –– polynenasycené | 3,40 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 329 mg |
| Sůl | 1,38 g |
| Sacharidy | 626,00 g |
| – cukry | 260,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1/2 1/2 Hery (125 g) | Margarín | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 necelý prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| libovolné ovoce | Jahody čerstvé | |
| tuk na vymazání (nebo pečicí papír) | Margarín |