Nutriční hodnoty (Dušené vepřové ledvinky s vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 747 kJ / 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,41 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,01 g |
| Tuky | 78,88 g |
| – nasycené | 31,93 g |
| – nenasycené | 41,51 g |
| –– mononenasycené | 33,79 g |
| –– polynenasycené | 7,72 g |
| ––– omega 3 | 0,54 g |
| Vláknina | 8,41 g |
| Cholesterol | 567 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,42 g |
| Sacharidy | 21,00 g |
| – cukry | 5,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vepřových ledvinek | Ledviny vepřové | |
| 1 lžíce 1 lžíce kmínu | Kmín | 15 g |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce naložené červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| hovězí vývar na podlití | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 vejce vařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |