Nutriční hodnoty (Kuskusový salát s řapíkatým celerem a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 122 kJ / 985 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,26 g |
| Tuky | 36,18 g |
| – nasycené | 4,45 g |
| – nenasycené | 30,33 g |
| –– mononenasycené | 23,27 g |
| –– polynenasycené | 7,06 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 29,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 519 mg |
| Sůl | 1,12 g |
| Sacharidy | 119,04 g |
| – cukry | 13,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kuskusu | Kuskus pšeničný | 200 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce máty | Máta peprná list čerstvá | 15 g |
| 1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
| sůl | Sůl mořská |