Nutriční hodnoty (Rolovaný flank steak s chřestem a holandskou omáčkou sousvide)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 154 kJ / 2 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 66,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,52 g |
| Tuky | 198,86 g |
| – nasycené | 107,11 g |
| – nenasycené | 81,75 g |
| –– mononenasycené | 69,60 g |
| –– polynenasycené | 12,15 g |
| ––– omega 3 | 2,41 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 1,33 g |
| Sodík | 1,84 g |
| Sůl | 4,62 g |
| Sacharidy | 22,34 g |
| – cukry | 17,27 g |
| ––– laktóza | 7,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 900 g 900 g vyzrálého flank steaku (pupek) | ||
| 200 g 200 g mozzarelly | Mozzarella kravská | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 400 g 400 g zeleného chřestu | Chřest zelený čerstvý | 400 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 300 g 300 g ledu | Led | |
| 500 ml 500 ml vody na ledovou lázeň | Voda | 500 ml |
| 30 ml 30 ml vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 85 g 85 g žloutků | Vaječný žloutek | 85 g |
| 10 g 10 g citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
| 3 g 3 g soli | Sůl mořská | 3 g |
| 60 ml 60 ml vody | Voda | 60 ml |