Nutriční hodnoty (Hovězí játra a cibule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 390 kJ / 1 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,83 g |
Tuky | 91,84 g |
– nasycené | 49,10 g |
– nenasycené | 38,41 g |
–– mononenasycené | 30,55 g |
–– polynenasycené | 7,87 g |
––– omega 3 | 1,22 g |
Vláknina | 32,66 g |
Cholesterol | 1,73 g |
Sodík | 2,28 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 114,91 g |
– cukry | 34,81 g |
––– laktóza | 0,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězích jater | Játra hovězí | 500 g |
1/4 hrnečku 1/4 hrnečku mouky | Mouka pšeničná hladká | 62.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1/8 lžičky 1/8 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 0.625 g |
7 lžic 7 lžic másla (asi 1/4-1/2 hrnečku) | Máslo kravské | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2 hrnečky 2 hrnečky cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku hovězího vývaru | Vývar hovězí | 125 ml |
1/4 hrnečku 1/4 hrnečku suchého bílého vína | Víno bílé suché | |
1 lžíce 1 lžíce italské petrzelky (nemusí být) | Petržel nať čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |