Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí játra a cibule)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 390 kJ /
1 766 kcal
Bílkoviny112,15 g
– z toho živočišné bílkoviny97,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,83 g
Tuky91,84 g
– nasycené49,10 g
– nenasycené38,41 g
–– mononenasycené30,55 g
–– polynenasycené7,87 g
––– omega 31,22 g
Vláknina32,66 g
Cholesterol 1,73 g
Sodík 2,28 g
Sůl5,00 g
Sacharidy114,91 g
– cukry34,81 g
––– laktóza0,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězích jater Játra hovězí 500 g
1/4 hrnečku 1/4 hrnečku mouky Mouka pšeničná hladká 62.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1/8 lžičky 1/8 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 0.625 g
7 lžic 7 lžic másla (asi 1/4-1/2 hrnečku) Máslo kravské 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
2 hrnečky 2 hrnečky cibule Cibule čerstvá 500 g
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku hovězího vývaru Vývar hovězí 125 ml
1/4 hrnečku 1/4 hrnečku suchého bílého vína Víno bílé suché
1 lžíce 1 lžíce italské petrzelky (nemusí být) Petržel nať čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.