Nutriční hodnoty (Smažený mořský vlk s citronem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 485 kJ / 1 072 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 73,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
| Tuky | 74,48 g |
| – nasycené | 9,95 g |
| – nenasycené | 58,85 g |
| –– mononenasycené | 41,62 g |
| –– polynenasycené | 17,23 g |
| ––– omega 3 | 4,08 g |
| Vláknina | 2,11 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 144 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 26,65 g |
| – cukry | 25,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety mořského vlka s kůží | Vlk mořský filet | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 40 ml |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 24 g |
| 1 lžíce 1 lžíce zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 15 ml |
| 1 1 zelená nať jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá |