Nutriční hodnoty (Vaječná pomazánka s majonézou a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 019 kJ / 1 200 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,27 g |
| Tuky | 94,57 g |
| – nasycené | 23,26 g |
| – nenasycené | 56,11 g |
| –– mononenasycené | 29,03 g |
| –– polynenasycené | 27,08 g |
| ––– omega 3 | 0,79 g |
| Vláknina | 4,34 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,70 g |
| Sacharidy | 17,96 g |
| – cukry | 11,33 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 2 2 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 50 ml 50 ml majonézy | Majonéza | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 100 g 100 g sýra (ementál, gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| lák z okurek | Nálev z okurek |