Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa v krémové omáčce se žampiony a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 9 352 kJ / 2 235 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 274,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 265,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,82 g |
| Tuky | 110,72 g |
| – nasycené | 66,47 g |
| – nenasycené | 33,72 g |
| –– mononenasycené | 29,02 g |
| –– polynenasycené | 4,70 g |
| ––– omega 3 | 2,90 g |
| Vláknina | 16,16 g |
| Cholesterol | 858 mg |
| Sodík | 1,28 g |
| Sůl | 3,22 g |
| Sacharidy | 29,10 g |
| – cukry | 16,38 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 kuřecí prsa | Kuře prso | 1050 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 10 10 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 50 g 50 g parmezánu | Parmezán | 50 g |
| 2 2 velké lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |