Nutriční hodnoty (Bramborový salát s mungo klíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 287 kJ / 1 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 40,67 g |
Tuky | 36,99 g |
– nasycené | 8,72 g |
– nenasycené | 27,34 g |
–– mononenasycené | 19,98 g |
–– polynenasycené | 7,36 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 36,89 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 283,21 g |
– cukry | 55,05 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
200 ml 200 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 200 ml |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce křenu (podle chuti) | Křen čerstvý | 22.5 g |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 hrsti 2 hrsti mungo klíčků | Klíčky mungo čerstvé |