Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené mleté maso s bramborovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 497 kJ /
1 075 kcal
Bílkoviny93,71 g
– z toho živočišné bílkoviny83,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,32 g
Tuky36,92 g
– nasycené12,96 g
– nenasycené20,01 g
–– mononenasycené14,49 g
–– polynenasycené5,52 g
––– omega 31,11 g
Vláknina18,72 g
Cholesterol 353 mg
Sodík 710 mg
Sůl1,85 g
Sacharidy83,77 g
– cukry25,24 g
––– laktóza2,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 400 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
2 2 menší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 konzerva 1 konzerva tomatové pasty (140 g)
3 3 větší rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
250 ml 250 ml vývaru Vývar masový 250 ml
2 lžíce 2 lžíce ostrého kečupu Kečup ostrý 30 ml
1 lžička 1 lžička oregana Oregano sušené 5 g
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
50 ml 50 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 50 ml
1 lžička 1 lžička nastrouhaného čerstvého křenu Křen čerstvý 1 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
olej na vymazání pekáčku Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.