Nutriční hodnoty (Treska plněná sýrem s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 567 kJ / 614 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,40 g |
| Tuky | 49,30 g |
| – nasycené | 26,05 g |
| – nenasycené | 10,89 g |
| –– mononenasycené | 10,02 g |
| –– polynenasycené | 0,87 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 4,10 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
| – cukry | 4,70 g |
| ––– laktóza | 3,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 porce 2 porce tresky | Treska filet | |
| 100 g 100 g brokolice | Brokolice čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g strouhaného parmezánu (nebo Eidamu) | Parmezán | 100 g |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| muškátový květ | Muškát květ sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| citron | Citrón čerstvý | |
| tuk na smažení | Olej řepkový | |
| petrželka na posyp | Petržel nať čerstvá |