Nutriční hodnoty (Krakonošovy bramboráčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 17
| Energie | 7 138 kJ / 1 706 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,85 g |
| Tuky | 25,25 g |
| – nasycené | 11,09 g |
| – nenasycené | 9,67 g |
| –– mononenasycené | 6,85 g |
| –– polynenasycené | 2,82 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 30,40 g |
| Cholesterol | 307 mg |
| Sodík | 806 mg |
| Sůl | 1,81 g |
| Sacharidy | 292,93 g |
| – cukry | 37,23 g |
| ––– laktóza | 5,73 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 1 1 oloupané jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 50 g 50 g pivního sýra | Pivní sýr | 50 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |