Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plátky vepřové panenky podle asijské kuchyně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 591 kJ /
619 kcal
Bílkoviny52,49 g
– z toho živočišné bílkoviny46,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,99 g
Tuky34,43 g
– nasycené5,31 g
– nenasycené26,12 g
–– mononenasycené16,86 g
–– polynenasycené9,26 g
––– omega 30,99 g
Vláknina10,01 g
Cholesterol 126 mg
Sodík 1,94 g
Sůl3,98 g
Sacharidy20,65 g
– cukry9,99 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 porce 2 porce nudlí Chow Mein Těstoviny pšeničné
200 g 200 g vepřové panenky (úzký konec) Vepřová panenka 200 g
čerstvě drcený pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce slunečnicového oleje (arašídového) Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce sezamového oleje Olej sezamový 15 ml
10 g 10 g čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 10 g
1 1 chilli paprička Chilli paprička čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
40 g 40 g žampionů Žampion čerstvý 40 g
50 g 50 g mrkve Mrkev čerstvá 50 g
50 g 50 g červené papriky Paprika červená čerstvá 50 g
80 g 80 g sekaných fazolek (mrazených) Fazolky čerstvé 80 g
voda (podle potřeby) Voda
1 lžíce 1 lžíce rybí omáčky Rybí omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce ústřicové omáčky Ústřicová omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce sójové (Tamari)
1-2 lžíce 1-2 lžíce sójové sladké omáčky (nebo hnědý cukr) Chilli omáčka 22.5 ml
2 lžičky 2 lžičky rýžového octa Ocet rýžový 10 ml
lístky lístky koriandru Koriandr semena
nať cibulky Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.