Nutriční hodnoty (Grissini (preclíky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 9 382 kJ / 2 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,00 g |
| Tuky | 54,30 g |
| – nasycené | 4,94 g |
| – nenasycené | 45,61 g |
| –– mononenasycené | 29,03 g |
| –– polynenasycené | 16,59 g |
| ––– omega 3 | 4,11 g |
| Vláknina | 19,55 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 370,65 g |
| – cukry | 28,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 290-300 ml 290-300 ml vody | Voda | 295 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 2 2 rovné lžičky soli (10 g) | Sůl mořská | |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 50 g 50 g žitné chlebové mouky | Mouka žitná hladká | 50 g |
| 300 g 300 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 10 g 10 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
| voda na potření (nebo vejce) | Voda | |
| hrubá sůl na posyp (sezam, mák, celý kmín) | Sůl mořská |