Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s uzeným masem a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 144 kJ / 2 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 196,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,66 g |
Tuky | 97,44 g |
– nasycené | 34,18 g |
– nenasycené | 42,91 g |
–– mononenasycené | 35,98 g |
–– polynenasycené | 6,93 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 25,72 g |
Cholesterol | 2,00 g |
Sodík | 6,96 g |
Sůl | 16,26 g |
Sacharidy | 161,50 g |
– cukry | 25,76 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
500 g 500 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 500 g |
olej | Olej řepkový | |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
200 g 200 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
máslo na vymazání zapékacích misek | Máslo kravské |