Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí polévka II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 285 kJ /
307 kcal
Bílkoviny10,31 g
– z toho živočišné bílkoviny8,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,49 g
Tuky24,24 g
– nasycené12,49 g
– nenasycené9,27 g
–– mononenasycené8,03 g
–– polynenasycené1,23 g
––– omega 30,09 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 188 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy10,01 g
– cukry6,26 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 litr 1 litr vody Voda 1000 ml
100 g 100 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 menší cibule Cibule čerstvá 35 g
muškátový květ Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
1 plátek 1 plátek kapra (pokud máte mlíčí nebo jikry nebo hlavu můžete použít i toto) Kapr
petrželka nebo pažitka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.