Nutriční hodnoty (Rybí polévka II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 285 kJ / 307 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,49 g |
Tuky | 24,24 g |
– nasycené | 12,49 g |
– nenasycené | 9,27 g |
–– mononenasycené | 8,03 g |
–– polynenasycené | 1,23 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 10,01 g |
– cukry | 6,26 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml |
100 g 100 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 menší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
1 plátek 1 plátek kapra (pokud máte mlíčí nebo jikry nebo hlavu můžete použít i toto) | Kapr | |
petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |