Nutriční hodnoty (Rybí polévka II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 285 kJ / 307 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 10,31 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,82 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,49 g | 
| Tuky | 24,24 g | 
| – nasycené | 12,49 g | 
| – nenasycené | 9,27 g | 
| –– mononenasycené | 8,03 g | 
| –– polynenasycené | 1,23 g | 
| ––– omega 3 | 0,09 g | 
| Vláknina | 5,00 g | 
| Cholesterol | 310 mg | 
| Sodík | 188 mg | 
| Sůl | 0,41 g | 
| Sacharidy | 10,01 g | 
| – cukry | 6,26 g | 
| ––– laktóza | 0,16 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 litr 1 litr vody | Voda | 1000 ml | 
| 100 g 100 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel) | Mrkev čerstvá | 100 g | 
| 1/2 1/2 menší cibule | Cibule čerstvá | 35 g | 
| muškátový květ | Muškát květ sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g | 
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g | 
| 1 plátek 1 plátek kapra (pokud máte mlíčí nebo jikry nebo hlavu můžete použít i toto) | Kapr | |
| petrželka nebo pažitka | Petržel nať čerstvá |