Nutriční hodnoty (Vepřové maso na špeku a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 466 kJ / 1 545 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 166,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 162,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,37 g |
| Tuky | 84,40 g |
| – nasycené | 35,54 g |
| – nenasycené | 41,99 g |
| –– mononenasycené | 34,54 g |
| –– polynenasycené | 7,45 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 11,64 g |
| Cholesterol | 349 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 27,58 g |
| – cukry | 9,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 750 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
| 1,5 1,5 lžíce sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
| 400 ml 400 ml vývaru | Vývar masový | 400 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |