Nutriční hodnoty (Můj játrový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 098 kJ / 979 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,69 g |
| Tuky | 36,73 g |
| – nasycené | 13,15 g |
| – nenasycené | 17,42 g |
| –– mononenasycené | 12,70 g |
| –– polynenasycené | 4,72 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 13,40 g |
| Cholesterol | 1,56 g |
| Sodík | 624 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 56,29 g |
| – cukry | 10,91 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 22.5 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 1.25 g |
| 2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 1 lžíce 1 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 15 g |