Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové řízečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 697 kJ /
1 123 kcal
Bílkoviny129,31 g
– z toho živočišné bílkoviny122,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,95 g
Tuky37,14 g
– nasycené8,20 g
– nenasycené19,92 g
–– mononenasycené15,56 g
–– polynenasycené4,37 g
––– omega 30,44 g
Vláknina4,33 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 2,66 g
Sůl7,07 g
Sacharidy66,18 g
– cukry2,27 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa Vepřová kýta 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce Solamylu Bramborový škrob 30 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
2 lžíce 2 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 30 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžička 1 lžička sušeného česneku Česnek sušený 5 g
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 špetka 1 špetka kajenského pepře (nebo čili) Chilli paprička mletá
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.