Nutriční hodnoty (Salát z kyselého zelí a brokolice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 2 274 kJ / 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,57 g |
| Tuky | 23,80 g |
| – nasycené | 3,69 g |
| – nenasycené | 19,75 g |
| –– mononenasycené | 15,97 g |
| –– polynenasycené | 3,78 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 31,66 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,46 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 38,71 g |
| – cukry | 22,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 300 g 300 g kyselého zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
| 1 1 sterilovaná kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| 2 lžičky 2 lžičky strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská |