Nutriční hodnoty (Mascarpone bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 19 733 kJ / 4 716 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,40 g |
| Tuky | 359,27 g |
| – nasycené | 158,53 g |
| – nenasycené | 182,55 g |
| –– mononenasycené | 144,15 g |
| –– polynenasycené | 38,41 g |
| ––– omega 3 | 11,00 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 1,63 g |
| Sodík | 1,44 g |
| Sůl | 3,34 g |
| Sacharidy | 268,12 g |
| – cukry | 32,62 g |
| ––– laktóza | 16,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 210 210 cukru krupice | Cukr bílý | |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 500 g 500 g mascarpone | Mascarpone | 500 g |
| 160 g 160 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 160 g |
| 160 g 160 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 160 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 lžička 1 lžička vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 5 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |