Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

NOVINKA: Naše chalupářská kuchařka

Koupit za 399 Kč

Koláč na oplátce

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 4. 2009 11:24

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie17 806 kJ / 4 256 kcal
Bílkoviny112,91 g
Tuky195,14 g
Vláknina13,82 g
Cholesterol 2,09 g
Sodík 1,19 g
Sůl2,85 g
Sacharidy505,11 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jenny

23. 11. 2011 23:01

:yes::yes:

tejaja tejaja

27. 2. 2010 10:37

Andrejka, uvaríte kašu z mlieka, žĺtkov a múky, pozor, miešať !, aby sa vám nezrazilo. Dajte si to všetko za studena do kastrólika, až potom dajte na oheň a miešajte bez prestania, kým kaša nie je hustá. Potom nechajte vychladnúť.
Zvlášť vyšľahajte cukor s maslom, pekne vyšľahať do penista, nesmiete cítiť cukor v tom masle, potom je to ok. A po lyžiciach za stáleho miešania všľaháte vychladnutú kašu. Ďalšiu lyžicu kaše až vtedy, keď tú prvú máte dobre všľahanú.
Prášok do pečiva stačí, do klasických piškótových ciest ho netreba vôbec. Máte tam vyšľahané bielky, tie sú práve na to, aby cesto skyprili a piškóta vybehla.
Držím palce a nenechajte sa odradiť, každý nejako začínal. A aj s hroznými výsledkami. :-D
A ešte jedna vec, všetko pokazené sa dá napraviť, len troška sa nebojte kamuflovať, okolie to nespozná ;-):-D:-D

Andrea

27. 2. 2010 10:11

někde jsem asi udělala chybu, teprve se učím:-), takže krém udělám z mléka, maizeny a žloutků? mezitím si vyšlehám máslo a cukr a do toho přidám kaši. A na piškot stačí jen 1 lžička prášku do pečiva?
děkuji moc za vaše rady, ta buchta je na obrázku opravdu perfektní, snad se mi to také povede;-)
Andreawww.toprecepty.cz

tejaja tejaja

26. 2. 2010 22:38

Andrea, ale áno, je to presne tá fotka k tomu koláču:-D Robím to už roky a je to tak.
Ako píše Marybar, robíte kašu z maizeny a mlieka, takže nijaký puding nepotrebujete. :-D;-) Možno hrúbku krému skresľuje fotenie zhora, neviem, ale je to fakt tento koláč;-)

Marybar

26. 2. 2010 20:03

Já si myslím, že místo pudinku je uvařená kaše z mléka a maizeny.

Andrea

26. 2. 2010 19:37

Dobrý den,
dnes jsem dělala Váš koláč a absolutně se neschoduje s koláčem, který máte Vy vyfocený na obrázku. Malý dotaz, nezapomněla jste napsat, že do krému patří také pudink, smetana nebo něco takového? Protože podle Vašeho postupu v životě nemůžu mít, takovou vrstvu krému na piškotu.
Andrea;-(www.toprecepty.cz

pipre pipre

14. 4. 2009 19:34

Mňam :-) Oči by to hned schlamstly, ale tělo musí odolat pokušení. Pro návštěvu to bude pochoutka. Ukládám a vyzkouším. Dávám bod :yes:

AnnaC

14. 4. 2009 17:52

Tento koláč dělám s karamelovým krémem - uvařené Salko atd, také velmi dobrý.Dávám bod.:-)):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: karamelové řezy na oplatce řezy na oplatce buchta na oplatce koláč z oplatek nepečené řezy z dortových oplatků ořechové řezy na oplatce buchta s karamelovým krémem karamelové oplatkové řezy nepečené buchta na dortové oplatce be be koláč oplatkový koláč salko řezy na oplatce recepty řezy na oplatce ořechový koláč na oplatce čokoládové řezy v oplatce řezy na dortové oplatce řezy z oplatků oplatkové řezy nepečené a salko oplatkové řezy nepečené řezy na oplatkách

Suroviny: vejce, cukr moučkový, ořechy mleté, strouhanka, prášek do pečiva, mléko, škrob kukuřičný, máslo, čokoláda, oplatky dortové

TopRecepty.cz

Koláč na oplátce

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5xG