Nutriční hodnoty (Vepřová panenka se žampiony na smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 629 kJ / 1 106 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 115,18 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,28 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g | 
| Tuky | 67,25 g | 
| – nasycené | 27,52 g | 
| – nenasycené | 34,32 g | 
| –– mononenasycené | 29,76 g | 
| –– polynenasycené | 4,56 g | 
| ––– omega 3 | 0,64 g | 
| Vláknina | 4,50 g | 
| Cholesterol | 342 mg | 
| Sodík | 591 mg | 
| Sůl | 1,40 g | 
| Sacharidy | 7,84 g | 
| – cukry | 0,32 g | 
| ––– laktóza | 0,32 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 500 g | 
| čerstvě drcený kampotský pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 4 4 žampiony Ø 4,5 cm | Žampion čerstvý | |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 lžíce 1 lžíce naloženého zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 15 g | 
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g | 
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |