Nutriční hodnoty (Vepřové maso na kmíně s rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 274 kJ / 1 261 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 104,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,63 g |
| Tuky | 85,42 g |
| – nasycené | 36,25 g |
| – nenasycené | 43,03 g |
| –– mononenasycené | 35,97 g |
| –– polynenasycené | 7,05 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 6,25 g |
| Cholesterol | 380 mg |
| Sodík | 898 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 16,89 g |
| – cukry | 4,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 40 g 40 g špeku | Špek | 40 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky drceného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |