Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová kaše s mladým zelím a cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 366 kJ /
1 044 kcal
Bílkoviny14,07 g
– z toho živočišné bílkoviny2,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,20 g
Tuky72,55 g
– nasycené43,60 g
– nenasycené27,10 g
–– mononenasycené23,94 g
–– polynenasycené3,16 g
––– omega 30,75 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 209 mg
Sodík 91 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy76,59 g
– cukry11,79 g
––– laktóza3,79 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g brambor varného typu C Brambor zimní 400 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
70-100 ml 70-100 ml teplé smetany 30% Smetana kravská sladká 12% 85 ml
sůl podle chuti Sůl mořská
200 g 200 g jarního čerstvého zelí Zelí bílé čerstvé 200 g
3 3 jarní cibulky s natí Cibulka jarní čerstvá
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
sůl podle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 špetka 1 špetka muškátového květu Muškát květ sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.