Nutriční hodnoty (Krůtí maso na leču a zelenině z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 099 kJ / 2 175 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 220,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 209,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,40 g |
| Tuky | 101,84 g |
| – nasycené | 30,31 g |
| – nenasycené | 67,91 g |
| –– mononenasycené | 29,72 g |
| –– polynenasycené | 38,20 g |
| ––– omega 3 | 1,15 g |
| Vláknina | 43,45 g |
| Cholesterol | 478 mg |
| Sodík | 6,55 g |
| Sůl | 16,41 g |
| Sacharidy | 74,86 g |
| – cukry | 32,72 g |
| ––– laktóza | 0,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1100 g 1100 g krůtích stehenních řízků | Krůta stehno s kůží | 1100 g |
| 150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
| 250 g 250 g mrkve | Mrkev čerstvá | 250 g |
| 680 g 680 g leča (1 sklenice) | Zelenina směs sterilovaná | 680 g |
| 15 g 15 g másla | Máslo kravské | 15 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| nať lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá |