Nutriční hodnoty (Žampionové špízy z trouby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 117 kJ / 28 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,77 g |
| Tuky | 0,11 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,02 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,01 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,06 g |
| Sůl | 7,30 g |
| Sacharidy | 3,95 g |
| – cukry | 0,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 20 žampionů (čerstvých, středně velkých) | Žampion čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce sojové omáčky (Ponzu-citron) | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| čerstvě mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| šťáva z 0,5 šťáva z 0,5 citronu | Citrón čerstvý | |
| čerstvé bylinky (dle chuti) | Petržel nať čerstvá |