Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinkový jahodový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 728 kJ /
5 193 kcal
Bílkoviny109,86 g
– z toho živočišné bílkoviny59,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky163,87 g
– nasycené25,64 g
– nenasycené126,25 g
–– mononenasycené89,85 g
–– polynenasycené36,40 g
––– omega 310,43 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 593 mg
Sodík 829 mg
Sůl2,63 g
Sacharidy812,25 g
– cukry446,25 g
––– laktóza61,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
2 2 jahodové pudinkové prášky Puding v prášku
5 lžic 5 lžic cukru Cukr bílý 125 g
400 g 400 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 400 ml
moučkový cukr (podle chuti) Cukr bílý
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
kakao (nebo Granko) Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.