Nutriční hodnoty (Salát rajčatový s olivami a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 892 kJ / 452 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,13 g |
| Tuky | 31,10 g |
| – nasycené | 14,56 g |
| – nenasycené | 15,84 g |
| –– mononenasycené | 13,41 g |
| –– polynenasycené | 2,43 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 7,98 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 2,02 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 22,13 g |
| – cukry | 18,33 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 keříková rajčata (10 cherry) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 1 salátové srdíčko | Srdce vepřové | |
| 1 1 jarní červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 100 g 100 g sýru feta (mozzarella) | Sýr feta | 100 g |
| 12 12 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (ochuceného) | Olej olivový | 11 ml |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |