Nutriční hodnoty (Jemná tuňáková pomazánka s ajvarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 764 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,68 g |
Tuky | 68,70 g |
– nasycené | 26,80 g |
– nenasycené | 30,48 g |
–– mononenasycené | 23,00 g |
–– polynenasycené | 7,48 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,46 g |
Sacharidy | 13,19 g |
– cukry | 5,19 g |
––– laktóza | 3,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
120 g 120 g sýra žervé (neochuceného) | Žervé | 120 g |
120 120 g tuňáka z konzervy | Tuňák filet | |
3 lžíce 3 lžíce ajvaru | Ajvar | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |