Nutriční hodnoty (Jemná tuňáková pomazánka s ajvarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 764 kJ / 900 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 54,88 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,20 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,68 g | 
| Tuky | 68,70 g | 
| – nasycené | 26,80 g | 
| – nenasycené | 30,48 g | 
| –– mononenasycené | 23,00 g | 
| –– polynenasycené | 7,48 g | 
| ––– omega 3 | 0,52 g | 
| Vláknina | 4,50 g | 
| Cholesterol | 1,31 g | 
| Sodík | 1,06 g | 
| Sůl | 2,46 g | 
| Sacharidy | 13,19 g | 
| – cukry | 5,19 g | 
| ––– laktóza | 3,84 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g | 
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 120 g 120 g sýra žervé (neochuceného) | Žervé | 120 g | 
| 120 120 g tuňáka z konzervy | Tuňák filet | |
| 3 lžíce 3 lžíce ajvaru | Ajvar | 45 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |