Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové tiramisu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 202 kJ /
3 872 kcal
Bílkoviny33,21 g
– z toho živočišné bílkoviny26,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,21 g
Tuky294,94 g
– nasycené191,91 g
– nenasycené97,75 g
–– mononenasycené87,02 g
–– polynenasycené10,72 g
––– omega 33,37 g
Vláknina21,14 g
Cholesterol 583 mg
Sodík 907 mg
Sůl1,58 g
Sacharidy234,48 g
– cukry226,02 g
––– laktóza24,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
60 g 60 g moučkového cukru Cukr bílý 60 g
1 1 vrchovatá lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný
50 ml 50 ml likéru (podle chuti) Likér 50 ml
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
500 g 500 g mascarpone Mascarpone 500 g
500 g 500 g jahodového jogurtu Jogurt kravský ovocný 3,5%
350 g 350 g jahod Jahody čerstvé 350 g
60 g 60 g moučkového cukru Cukr bílý 60 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
dlouhé cukrářské piškoty Piškoty cukrářské
jahody (na ozdobu) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.