Nutriční hodnoty (Jahodové tiramisu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 202 kJ / 3 872 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,21 g |
Tuky | 294,94 g |
– nasycené | 191,91 g |
– nenasycené | 97,75 g |
–– mononenasycené | 87,02 g |
–– polynenasycené | 10,72 g |
––– omega 3 | 3,37 g |
Vláknina | 21,14 g |
Cholesterol | 583 mg |
Sodík | 907 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 234,48 g |
– cukry | 226,02 g |
––– laktóza | 24,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
1 1 vrchovatá lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | |
50 ml 50 ml likéru (podle chuti) | Likér | 50 ml |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
500 g 500 g mascarpone | Mascarpone | 500 g |
500 g 500 g jahodového jogurtu | Jogurt kravský ovocný 3,5% | |
350 g 350 g jahod | Jahody čerstvé | 350 g |
60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
dlouhé cukrářské piškoty | Piškoty cukrářské | |
jahody (na ozdobu) | Jahody čerstvé |