Nutriční hodnoty (Rychlá buchta s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 417 kJ / 4 163 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,59 g |
| Tuky | 100,98 g |
| – nasycené | 55,98 g |
| – nenasycené | 36,80 g |
| –– mononenasycené | 30,74 g |
| –– polynenasycené | 6,06 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 22,36 g |
| Cholesterol | 773 mg |
| Sodík | 526 mg |
| Sůl | 1,81 g |
| Sacharidy | 698,59 g |
| – cukry | 301,99 g |
| ––– laktóza | 20,99 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| ½ h rnku rnku oleje | Olej řepkový | |
| 600 600 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 3/4 sáčku 3/4 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 36 g |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| 200-250 g 200-250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 225 g |
| 300- 400 g 300- 400 g ovoce (angrešt, třešně, jahody, borůvky, rybíz) | Jahody čerstvé | 350 g |
| 180 180 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 80 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 80 80 g cukru | Cukr bílý | |
| tuk | Margarín | |
| hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |