Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z kuřecích kostí s těstovinovou rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 006 kJ /
241 kcal
Bílkoviny8,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky10,70 g
– nasycené3,41 g
– nenasycené6,97 g
–– mononenasycené4,76 g
–– polynenasycené2,21 g
––– omega 30,43 g
Vláknina23,95 g
Cholesterol 13 mg
Sodík 500 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy16,04 g
– cukry8,54 g
––– laktóza0,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kosti ze 4 kuřecích stehen + kůže Kuře stehno s kůží
5 g 5 g másla Máslo kravské 5 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 plátek 1 plátek celeru Celer bulva čerstvá
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
3 kuličky 3 kuličky černého pepře Pepř černý
1 hrst 1 hrst těstovinové rýže Těstoviny pšeničné
libeček (nebo petrželka, pažitka) Libeček čerstvý
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.