Nutriční hodnoty (Kuřecí s mangem, rajčaty a červenou cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 437 kJ / 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,57 g |
| Tuky | 20,28 g |
| – nasycené | 6,84 g |
| – nenasycené | 12,32 g |
| –– mononenasycené | 10,77 g |
| –– polynenasycené | 1,55 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 10,04 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 23,26 g |
| – cukry | 11,30 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 horní kuřecí stehna | Kuřecí stehenní řízky | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl (podle chuti) | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka na obalení masa | Mouka pšeničná hladká | |
| 1/2 1/2 manga (nebo 1 broskev) | Mango čerstvé | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 50 ml 50 ml bílého vína | Víno bílé suché | 50 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce nasekané čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | 30 g |