Nutriční hodnoty (Bezinková marmeláda s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 338 kJ / 3 905 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,92 g |
| Tuky | 15,52 g |
| – nasycené | 5,62 g |
| – nenasycené | 8,37 g |
| –– mononenasycené | 4,92 g |
| –– polynenasycené | 3,46 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 113,88 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 861,46 g |
| – cukry | 828,54 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kg 1,5 kg bobulí bezinek | Bez černý čerstvý | 1500 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
| 100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 500 g 500 g želírovacího cukru | Cukr želírovací | 500 g |