Nutriční hodnoty (Ovocná marmeláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 076 kJ / 2 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,42 g |
Tuky | 4,67 g |
– nasycené | 0,92 g |
– nenasycené | 1,99 g |
–– mononenasycené | 0,51 g |
–– polynenasycené | 1,49 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 41,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 61 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 657,81 g |
– cukry | 624,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
500 g 500 g oloupaných, jadřinců zbavených jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
450 g 450 g vypeckovaných broskví | Dužina broskve čerstvá | 450 g |
1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
500 g 500 g želírovacího cukru 2:1 | Cukr želírovací | 500 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |