Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocná marmeláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 076 kJ /
2 886 kcal
Bílkoviny11,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,42 g
Tuky4,67 g
– nasycené0,92 g
– nenasycené1,99 g
–– mononenasycené0,51 g
–– polynenasycené1,49 g
––– omega 30,30 g
Vláknina41,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 61 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy657,81 g
– cukry624,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g červeného rybízu Rybíz červený čerstvý 300 g
2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 24 g
500 g 500 g oloupaných, jadřinců zbavených jablek Jablko čerstvé 500 g
450 g 450 g vypeckovaných broskví Dužina broskve čerstvá 450 g
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
2 2 citrony Citrón čerstvý 180 g
500 g 500 g želírovacího cukru 2:1 Cukr želírovací 500 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.