Zálesácké kotlety

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 10 min+ uležení 4 porce Vepřové maso 11 názorů

Suroviny

750 g vepřových kotlet
200 g cibule
5 stroužků česneku
2 lžičky hořčice
1 lžička worcesteru
1 lžička koření Vegeta speciál
1/2 lžičky kari koření
1/4 lžičky chilli koření
1 lžíce solamylu
100 g oleje
olej na smažení
Recept si zatím oblíbilo 15 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety naklepeme, nařízneme po okrajích a mírně osolíme.

  2. Cibuli nastrouháme, přidáme utřený česnek, hořčici, worcester, vegetu, kari koření, čili koření, solamyl a olej, prošleháme a vložíme do marinády kotlety, které marinádou pořádně obalíme. Takto naložené ponecháme minimálně 3 hodiny v lednici, lépe je nechat naložené přes noc.

  3. Pak je na horkém oleji orestujeme z každé strany cca 2-4 minuty a podáváme. Vhodná příloha jsou hranolky, popřípadě jen zeleninový salát.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 959 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zálesácké kotlety

Tématické fráze: kotlety speciál kotleta recept zalesackysteak zálesácký vepřový kotlet zálesácká kuchyně veprove zalesacke zalesacky stek zalesacke brambory zálesácké kuře zálesácká vepřová kotleta zálesácké jídlo zalesacka kuchyne recepty zálesácká vepřová kotleta recept kotlety recept lesacky kotlet naložená kotleta zálesácká marináda kotleta worčester vepřová kotleta zálesácká malostranske kotlety

Zapomněl/a jsem heslo