Nutriční hodnoty (Těstovinový salát s tuňákem a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 663 kJ / 636 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,59 g |
| Tuky | 21,51 g |
| – nasycené | 3,00 g |
| – nenasycené | 16,13 g |
| –– mononenasycené | 4,69 g |
| –– polynenasycené | 11,44 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 3,75 g |
| Cholesterol | 33 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 93,23 g |
| – cukry | 2,95 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě (80 g) | Tuňák ve vlastní šťávě | |
| 10 10 vařených křepelčích vajec (107 g) | Vejce křepelčí | |
| 125 g 125 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 125 g |
| 25 g 25 g majonézy (2 větší čajové lžičky) | Majonéza | 25 g |
| 6 g 6 g rajčatového protlaku (1 malá lžička) | Protlak rajčatový | 6 g |
| sůl | Sůl mořská |