Nutriční hodnoty (Kuřecí s přelivem ze švestek a rajského jablíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 660 kJ / 158 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,16 g |
| Tuky | 0,58 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,28 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 6,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 899 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 31,90 g |
| – cukry | 23,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
| 200 g 200 g švestek (7 ks) | Švestky čerstvé | 200 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 4 ks 4 ks hřebíčku | Hřebíček | |
| 1 kousek 1 kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 2 lístky 2 lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| chilli koření | Chilli paprička mletá | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| tuk | Margarín |