Nutriční hodnoty (Kuřecí s přelivem ze švestek a rajského jablíčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 660 kJ / 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,16 g |
Tuky | 0,58 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,28 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,24 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 6,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 899 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 31,90 g |
– cukry | 23,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí čtvrtky | Kuře stehno s kůží | |
200 g 200 g švestek (cca 7 ks) | Švestky čerstvé | 200 g |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
4 ks 4 ks hřebíčku | Hřebíček | |
kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
tymián | Tymián sušený | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
grilovací koření na kuře | Grilovací koření | |
chilli koření | Chilli paprička mletá | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
1 PL 1 PL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
tuk | Margarín | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr dle chuti | Cukr bílý |