Nutriční hodnoty (Plněné papriky v zeleninové omáčce v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 004 kJ / 1 435 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 136,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 118,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,88 g |
| Tuky | 45,50 g |
| – nasycené | 10,59 g |
| – nenasycené | 29,47 g |
| –– mononenasycené | 12,71 g |
| –– polynenasycené | 16,76 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 49,20 g |
| Cholesterol | 479 mg |
| Sodík | 870 mg |
| Sůl | 1,97 g |
| Sacharidy | 104,00 g |
| – cukry | 75,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 tenkostěnné papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 500 g 500 g cukety | Cuketa čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 300 g 300 g mrkve | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 300 g 300 g cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
| 100 ml 100 ml rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 100 ml |
| 6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
| celá skořice 4 cm 4 cm dlouhá | Skořice ceylonská | |
| plátek plátek másla 2 cm silný (na zjemnění) | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| 550 g 550 g krůtího mletého masa | Krůta stehno bez kosti a kůže | 550 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |