Nutriční hodnoty (Polévka z mletého masa s kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 539 kJ / 846 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,40 g |
Tuky | 60,70 g |
– nasycené | 24,64 g |
– nenasycené | 33,38 g |
–– mononenasycené | 26,14 g |
–– polynenasycené | 7,24 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 5,32 g |
Cholesterol | 123 mg |
Sodík | 178 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 33,20 g |
– cukry | 4,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g mletého masa | Vepřový ořez | 200 g |
80 g 80 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer) | Mrkev čerstvá | 80 g |
40 g 40 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 40 g |
30 g 30 g sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
40 g 40 g širokých nudlí | Nudle pšeničné | 40 g |
zelená petrželka (nebo pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
polévkové koření (možno vynechat) | Polévkové koření tekuté |