Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z mletého masa s kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 539 kJ /
846 kcal
Bílkoviny39,00 g
– z toho živočišné bílkoviny32,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,40 g
Tuky60,70 g
– nasycené24,64 g
– nenasycené33,38 g
–– mononenasycené26,14 g
–– polynenasycené7,24 g
––– omega 30,19 g
Vláknina5,32 g
Cholesterol 123 mg
Sodík 178 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy33,20 g
– cukry4,88 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mletého masa Vepřový ořez 200 g
80 g 80 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer) Mrkev čerstvá 80 g
40 g 40 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 40 g
30 g 30 g sádla Sádlo vepřové 30 g
40 g 40 g širokých nudlí Nudle pšeničné 40 g
zelená petrželka (nebo pažitka) Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
polévkové koření (možno vynechat) Polévkové koření tekuté

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.